ROMAL.COM is een voorraadhoudende technische groothandel gevestigd in Utrecht. In de jaren dertig van de vorige eeuw is Romal begonnen met het leveren van producten voor motoren- en transformatoren bouwers. Later kwam daar onder andere vertegenwoordiging van kabelfabriek Pope bij, dit was een fabriek van Philips, welke in de jaren negentig werd overgenomen door het Amerikaanse Belden. Belden is op dit moment nog steeds één van de belangrijkste leveranciers van Romal.com

Als onze producten één ding gemeen hebben met elkaar, dan is het wel kwaliteit. Wij zijn continu op zoek om de beste producten te selecteren voor onze klanten en om ons assortiment uit te breiden en waar nodig, te vervangen. Hierdoor hebben wij een sterk pakket met uitstekende producten van betrouwbare leveranciers die achter hun producten staan. Naast Belden werken wij samen met andere bekende (internationale) leveranciers zoals:  AlphaWire, Times Microwave, Synflex, 3M, Corning Telegärtner, Coax Connectors, en Lapp.

Over Romal img 1

 

Voorraad en visie, snel en vakkundig

Naast kwaliteit is levertijd de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Het is onderdeel van onze bedrijfsfilosofie om grote voorraden aan te houden.
Misschien niet logisch voor bedrijfseconomen, maar het is de afgelopen 88 jaar een belangrijke pijler gebleken voor ons bedrijf.

Veel van onze klanten streven ernaar hun voorraden zo minimaal mogelijk te houden. Dit kunnen ze alleen als ze op een betrouwbare partner kunnen bouwen die zelf ruime voorraden aanhoudt. ROMAL.COM is die betrouwbare partner. En is het niet op voorraad dan kan ROMAL.COM dankzij goede afspraken met leveranciers toch snel over de gevraagde producten beschikken.

Onze mensen spelen ook een zeer belangrijke rol. Alle medewerkers beschikken over uitgebreide productkennis om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren.
Wij gaan verder dan alleen het verkopen van producten uit een catalogus!

Onze afdeling productmanagement zoekt steeds naar nieuwe producten of een nieuwe combinatie van bestaande producten.
Dit kunnen bijvoorbeeld klantspecifieke combikabels en/of kabel assemblies zijn die wij, indien gewenst, ook in kleine batches kunnen leveren

Belden
Coax Connectors
Times Microwave Systems
Platinum Tools
3M
Neutrik
Telegartner
AEV
Synflex
Schill
Switchcraft
AlphaWire
Scroll to top