Mededeling inzake leveringen en afhalen Lees meer

ROMAL.COM

ROMAL.COM is een voorraadhoudende technische groothandel te Utrecht. Ons bedrijf is opgericht in 1932 en is nog altijd een familiebedrijf. In de jaren dertig van de vorige eeuw begonnen wij met het leveren van producten voor motoren- transformatorenbouwers. Een markt die wij nog steeds bedienen.

Later kwam daar o.a. de vertegenwoordiging van kabelfabriek Pope bij ( een Philips fabriek). Deze werd in de jaren negentig overgenomen door Belden wat nog steeds een belangrijke leverancier is.

Om kort te gaan: wij zijn goed in draad, kabel, kabelmanagement, connectoren en isolatiematerialen.

Kwaliteitsmerken

Als onze producten één ding gemeen hebben met elkaar, dan is het wel kwaliteit. Wij zijn continu op zoek om de beste producten te selecteren voor onze klanten en om ons assortiment uit te breiden en, waar nodig, te vervangen. Hierdoor hebben wij een sterk pakket met uitstekende producten van betrouwbare leveranciers die achter hun producten staan.

Over Romal img 1

Voorraad en visie, snel en vakkundig

Naast kwaliteit is levertijd de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Het is onderdeel van onze bedrijfsfilosofie om grote voorraden aan te houden. Misschien niet logisch voor bedrijfseconomen, maar het is de afgelopen 85 jaar een belangrijke pijler gebleken voor ons bedrijf.

Veel van onze klanten streven ernaar hun voorraden zo minimaal mogelijk te houden. Dit kunnen ze alleen als ze op een betrouwbare partner kunnen bouwen die zelf ruime voorraden aanhoudt. Romal.com is die betrouwbare partner. En is het niet op voorraad dan kan Romal.com dankzij goede afspraken met leveranciers toch snel over de gevraagde producten beschikken.

Onze mensen spelen ook een zeer belangrijke rol. Alle medewerkers beschikken over uitgebreide productkennis om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren. Wij gaan verder dan alleen het verkopen van producten uit een catalogus!

Onze afdeling productmanagement zoekt steeds naar nieuwe producten of een nieuwe combinatie van bestaande producten. Dit kunnen bijvoorbeeld klantspecifieke combikabels en/of kabel assemblies zijn die wij, indien gewenst, ook in kleine batches kunnen leveren

Belden
Coax Connectors
Times Microwave Systems
Platinum Tools
3M
Neutrik
Telegartner
AEV
Synflex
Schill
Switchcraft
AlphaWire
Scroll to top