Mededeling inzake leveringen en afhalen Lees meer

Corona

Romal en COVID-19

Het zijn uitzonderlijke tijden. De gevolgen van het Coronavirus hebben een enorme impact op ons dagelijks leven. Zowel persoonlijk als ook zakelijk.
Romal BV volgt de actualiteit nauwlettend inzake het virus en heeft haar bedrijfsvoering inmiddels hierop afgestemd en volgt daarmee de adviezen die vanuit de regering worden verspreid. Ons primaire belang is het beschermen van de gezondheid van al onze medewerkers, klanten, leveranciers en hun families.

Servicegraad

We doen er alles aan om onze servicegraad richting onze klanten zo hoog mogelijk te houden. Onze verkoopmedewerkers zijn gewoon bereikbaar via telefoon en e-mail. Wel hebben wij onze werkschema’s aangepast aan de huidige situatie. Dat maakt dat er ook veel vanuit huis gewerkt wordt. Er is echter op kantoor constante aanwezigheid tijdens de gebruikelijke openingsuren op onze locatie in Utrecht.

Hetzelfde geldt voor onze magazijnen en ook ons kabelatelier blijft geopend als gebruikelijk voor het verwerken van nieuwe opdrachten en reparaties.
Graag wijzen wij u tevens op onze website. Hierop vindt u de klok rond zeer nuttige informatie en heeft u ook de mogelijkheid om orders te plaatsen.

Voorraden en leveringen

Onze voorraden worden dagelijks aangevuld om onze leveringsbetrouwbaarheid op peil te houden. De situatie op Europees en wereldniveau verandert echter bijna dagelijks. We kunnen derhalve niet garanderen dat de aanvoer, van met name goederen buiten de EU, in de nabije toekomst onverstoord kan blijven plaatsvinden. Enkele leveranciers hebben al bevestigd dat aanvoer via luchtvracht de komende weken niet zal plaatsvinden. Aanvoer via zeevracht heeft langere levertijden tot gevolg voor sommige producten.
We volgen dit op de voet en we zullen klanten hier direct over informeren
indien dit van toepassing is op (lopende) orders en/of offertes.

Fysiek contact

Wij beperken zoveel mogelijk het persoonlijk fysiek contact met onze relaties. Onze vertegenwoordigers
zullen tot nader order geen klantenbezoeken afleggen. De klantencontacten zullen voornamelijk telefonisch en/of per e-mail plaatsvinden.

Baliebezoeken zijn vanaf nu niet meer mogelijk. Enkel indien dringend
en na voorafgaand contact kan hierop een uitzondering gemaakt worden.

Actualiteit

Wij zullen de actualiteit op de voet blijven volgen en hier onze bedrijfsvoering op blijven aanpassen. Alle maatregelen die nodig zijn om verdere verspreiding van het virus te voorkomen zullen we nauwlettend opvolgen.

Wij wensen u in de komende tijd veel sterkte, succes, maar bovenal toch een goede gezondheid toe.

Met vriendelijk groet,

James van Roosmalen

Scroll to top