• Technische groothandel sinds 1932
  • Levering uit eigen voorraad
  • Advies nodig? Bel: 030-2897161
ArtikelAantal
Verwijder
In Winkelwagen

Disclaimer

Algemeen

Op deze pagina vindt u de disclaimer van Romal.com. Door de webpagina's te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Romal.com behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze website. Op alle offertes, orders, facturen, producten en diensten van Romal.com  zijn onze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden  van toepassing.

Beperking aansprakelijkheid

Romal.com streeft naar een zo’n actueel mogelijke website. Wij streven ernaar alle product- en prijsinformatie zo nauwkeurig mogelijk vast te leggen. Desondanks is het mogelijk dat de informatie op de website onvolledig is en/of onjuistheden bevat. Romal.com aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor directe of indirecte schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website of ontstaan uit de tijdelijke onmogelijkheid om de website te kunnen raadplegen. Hieronder vallen nadrukkelijk ook onjuistheden in informatie welke afkomstig is van derde leveranciers en welke op de site wordt gepubliceerd.

Alle genoemde percentages, kosten en prijzen zijn onder voorbehoud. Er kunnen hier geen rechten aan ontleend worden. Afrondingsverschillen zijn mogelijk.

Auteursrecht

Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Romal.com. Zonder schriftelijke toestemming van Romal.com is het niet toegestaan materiaal van deze website te kopiëren, te verspreiden en te gebruiken voor andere doeleinden.

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van op deze pagina.

Vragen

Heeft u vragen over deze disclaimer neemt u dan gerust contact met ons op.